Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Pogge 2017-2020 fleche News fleche De tentoonstelling Pogge & zijn gezichten is terug
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract Pogge

De tentoonstelling Pogge & zijn gezichten is terug

Ontdek uw buren, gezichten en blikken, door middel van foto’s. Dit is het project van een bewoonster die gelooft in de schoonheid van foto’s en die het verlangen heeft een plaats te geven aan ontdekking. Dit project is mogelijk dankzij het participatieve budget.

De tentoonstelling Pogge & zijn gezichten is terug

Na een maand in het cultureel centrum te hebben gehangen, zijn de foto’s weer terug waar ze begonnen. Iedereen is welkom in de Casa Novalzaal (Goossensstraat 5) op de fototentoonstelling van de bewoners van de Poggewijk. 28 huizen hebben hun deuren opengesteld voor Laure Geerts, fotografe uit Schaarbeek, om zich op een dag tussen de zomer en winter 2020 te laten portretteren.

Het is ook een gelegenheid om andere portretten te ontdekken, gemaakt door Emmanuel Massart die tijdens de lockdown dit voorjaar in de straten van de buurt ronddwaalde. De wijkbewoners die met plezier poseerden op hun stoep waren talrijk.

Het gemeenschappelijke punt tussen deze foto’s is het onthaal van de fotograaf, de glimlach van deelname aan iets groters en de nieuwsgierigheid om weldra de beloofde foto te ontdekken.

De tentoonstelling vindt plaats in de nieuwe ruimte van de Stichting Casa Nova. Welkom om een thee te delen bij deze gelegenheid.

Wanner en waar?

Bezoek op reservering (Covid verplicht)
(0498.91.88.86 / annick.hoornaert@gmail.com)
Casa Novazaal, Goossensstraat 5 van 30 april tot 30 mei 2021.