Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Koningin-Vooruitgang 2013-2016 fleche News fleche Concert Nordstation ! 30 maart
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract
Koningin-Vooruitgang

Concert Nordstation ! 30 maart

Concert Nordstation ! 30 maart

Laat ons van liefde spreken

Concert evenement in de inkomhall van het Noordstation van Brussel door Jean-Philippe Collard-Neven en zijn ensemble “la fête étrange [het vreemde feest]” op maandag 30 maart om 15u30.
https://www.youtube.com/watch?v=kekNhuNBuRM
https://www.youtube.com/watch?v=rLQrZU5VL6w

Dit concert is het orgelpunt van een intergenerationele dag in de gemeenteschool van Schaarbeek nr.°8 Gaucheretplein.
Ja, 12 kleuterklassen en klassen van de lagere school werken samen aan een project om de ouders en grootouders te vergasten op gemeenschappelijke activiteiten die worden verzorgd door de verenigingen van de wijk, artiesten, oud-leerlingen van de school of de ouders zelf.
Een dag met koken, eieren beschilderen, borduurwerk, muzikale compositie, liefdeskreten in schoonschrift, meubels in karton, transformaties van familieportretten, foto’s, … zo’n 250 leerlingen met hun gezelschap.

Stoet met slagwerk om 15u10 voor de school op het Gaucheretplein in 1030 Schaarbeek om samen naar de concertplaats te wandelen (CCN).

Concert open voor allen en gratis om 15u30.

Het initiatief wordt georganiseerd in het kader van het duurzaam wijkcontract Koningin-Vooruitgang, een programma voor stadsvernieuwing van de Noordwijk, gefinancierd door het Brussels Gewest en de gemeente Schaarbeek, waarvan een van de doelstellingen bestaat uit de verbetering van het imago van de wijk en zijn gezelligheid, en daarbij de vermindering van het gevoel van ingesloten zijn van zijn bewoners.

Organisatie:
Patrimoine à roulettes asbl, contactpersoon: Yves Hanosset 0476 98 86 94

parlons_d_amour_invit_a5-toutes_2.pdf (351.2 kB)