Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Kleine heuvel 2021-2026 fleche Socio-economisch fleche Bewegwijzering in de wijk
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract Kleine heuvel

Bewegwijzering in de wijk

Bewegwijzering in de wijk

VASTSTELLING
Deze wijk brengt talrijke partnerverenigingen en scholen samen en geniet ook van een park binnen een huizenblok, het Koningin-Groenpark, dit alles weinig zichtbaar vanaf de openbare ruimte.
Daarenboven krijgen de residentiële straten die loodrecht staan op de Brabant- en Aarschotstraat, te maken met enorme overlast op het vlak van netheid en lawaai.

DOELSTELLINGEN
Een betere kennis verwerven van de diverse voorzieningen in de wijk, een gemeenschappelijke visuele identiteit ontwikkelen, het imago van de wijk versterken en de passerende personen eraan herinneren dat dit een residentiële wijk is.

HET PROJECT
Een goede bewegwijzering maakt dit rijk netwerk toegankelijk. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de voetgangersparcoursen en zal aan de verschillende partners toelaten om hun publiek te sensibiliseren voor de mobiliteit en te werken aan de banden van de wijk met het Koningin-Groenpark.