Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Aarschot-Vooruitgang 2001-2005 fleche Ik doe mee fleche Werkgroepen openbare ruimte
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract
Aarschot-Vooruitgang

Werkgroepen openbare ruimte

Werkgroepen openbare ruimte

In 2001, coördineerde het team van het wijkcontract Aarschot-Vooruitgang werkgroepen rond bepaalde operaties op de openbare ruimte om de diagnose van het programma te voeden en te verfijnen.

Het doel was om opmerkingen, meningen, voorstellen van de bewoners en gebruikers betreffende de inrichtingen voorzien in het programma, te verzamelen volgens hun gebruik, beheer en onderhoud.

Men ziet de openbare ruimte immers anders als men 4, 15, 40 of 85 jaar is, als men bewoner, handelaar, arbeider, gemeentebediende, mama met kinderwagen, oudere met stok ... is, ’s nachts, overdag, in de week, in het weekend …

Gelijktijdig werden informatiestands gehouden op de openbare ruimte, vooral tijdens de openbare onderzoeken of in het kader van de inrichting van de openbare ruimte, om de bewoners en gebruikers in de loop van de vier jaar van het wijkcontract te informeren en hun opmerkingen te verzamelen.

Contact :
RenovaS asbl
+32 (0)2 246 91 62
info(@)renovas.be

News