Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Pogge 2017-2020 fleche News fleche Inhuldiging stedelijk parcours Pogge stap voor stap
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract Pogge

Inhuldiging stedelijk parcours Pogge stap voor stap

Het team van het duurzaam wijkcontract Pogge nodigt jullie graag uit op 24 september 2021 voor de inhuldiging van het stedelijk parcours Pogge stap voor stap. Blokkeer alvast deze datum.

Inhuldiging stedelijk parcours Pogge stap voor stap

Wil je graag meer weten over de verschillende voorzieningen en projecten die in de Poggewijk op stapel staan en meer te weten komen over het verleden van de Poggewijk? Zoja, dan is het stedelijk parcours Pogge stap voor stap zeker iets voor jou!

Een interactief parcours waarlangs je de wijk beter leert kennen, maar ook zijn inwoners, verenigingen en voorzieningen. Een parcours dat de vele actoren zichtbaar probeert te maken die hebben bijgedragen tot de vele projecten van het wijkcontract via 5 interventies: de wijk kindvriendelijk maken, vergroenen, vernieuwen, actieve mobiliteit bevorderen of dynamischer maken.

Ontdek op zaterdag 24 september 2021 tussen 14.00 en 17.30 uur de stedelijke route te voet of per kar. Om 17.30 uur is iedereen welkom in de Novanois-zaal (3 rue des Ailles) voor een hapje en een drankje.

Blijf je graag op de hoogte over het volledige programma? Schrijf je dan hier in op de online nieuwsbrief.