Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Pogge 2017-2020 fleche Ik doe mee fleche Pogge, stap voor stap
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract Pogge

Pogge, stap voor stap

Blijf je graag op de hoogte over de projecten en activiteiten die deel uitmaken van het stedelijke parcours Pogge stap voor stap?

Schrijf je dan hier in op de mailinglijst.

Ontdek hieronder de projecten die de stedelijke route zullen vervolledigen.

Jongeren - De boom-banken

Enkele boomstammen worden geplaatst in de publieke ruimte, dit om de wijk speelser te maken maar ook om natuur in het straatbeeld te brengen.
Blijf op de hoogte

Klimaatuitdaging - Het bijenparcours

Bijen worden steeds meer bedreigd. De dienst eco-advies stelt een route voor, bezaaid met planten aangepast aan bijen. Deze route verbindt voor de bijen het Josaphatpark met het Colignonplein.

Blijf op de hoogte

Mobiliteit - Fietsherstelstations

Je hebt een fiets maar geen gereedschap om hem te herstellen? De oplossing is eenvoudig: het installeren van een aantal fietsherstelstations, die het mogelijk maken om eenvoudige reparaties uit te voeren in publieke ruimte.
Blijf op de hoogte

Kunst & cultuur - Fauna et flora

Grafik stelt een muurschildering voor in de Poggewijk over het thema ‘flora en fauna’. Elk element van de muurschildering zal een identieke versie hebben in de Poggewijk.

Blijf op de hoogte

Verfraaing - De fruitroute

Het collectief Bûûmplanters wil een fruitroute aanleggen in de Poggewijk, dit via groene zones met kleine fruitbomen langs de muren in de Eenensstraat, de Vleugelsstraat en de Haachtsesteenweg.

Blijf op de hoogte