Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Lehon-Kessels 2006-2009 fleche Ik doe mee fleche Werkgroepen openbare ruimte
Her- waardering van de wijken

Duurzaam wijkcontract
Lehon-Kessels

Werkgroepen openbare ruimte

Werkgroepen openbare ruimte

In 2006, coördineerde het team van het wijkcontract Lehon-Kessels werkgroepenrond bepaalde operaties op de openbare ruimte om de diagnose van het programma te voeden en te verfijnen.

Het doel was om opmerkingen, meningen, voorstellen van de bewoners en gebruikers inzake de inrichtingen voorzien in het programma te verzamelen wat hun gebruik, beheer en onderhoud betreft.

Men ziet de openbare ruimte immers anders als men 4, , 15, 40 of 85 jaar is, als men bewoner, handelaar, arbeider, gemeentebediende, mama met kinderwagen, oudere met stok .. is, ’s nachts, overdag, in de week, in het weekend …Het ging er om opmerkingen, meningen, voorstellen van bewoners en gebruikers aangaande de inrichtingen voorzien in het programma inzake hun gebruik, beheer en onderhoud, te verzamelen.

Gelijktijdig worden informatiestands gehouden op het openbare ruimte, vooral tijdens de openbare onderzoeken of in het kader van de inrichting van de openbare ruimte, om de bewoners en gebruikers in de loop van de vier jaar van het wijkcontract te informeren en hun opmerkingen te verzamelen.

Contacten :
RenovaS asbl
+32 (0)2 246 91 62
info(@)renovas.be

  • WC Lehon-Kessels - Werkgroep openbare ruimte
  • WC Lehon-Kessels - Werkgroep openbare ruimte 2