Home fleche Herwaardering van de wijken fleche Brabant-Noord-Sint-Lazarus 2018-2022 fleche Participatief budget fleche Hoe ?
Her- waardering van de wijken

Stadsvernieuwingscontract
Brabant-Noord-Sint-Lazarus

Hoe ?

Zin om het wijkleven te verbeteren?
Stel een project voor kjebuurt voor of neem deel aan de selectievergadering!

Stel een project voor de buurt voor

Maak van de gelegenheid gebruik om samen met jouw buren een project te realiseren. De laatste projectoproep voor het participatief budget loopt tot 28 mei 2021.

Elke groep van min. 2 bewoners, gebruikers, handelaars, ... van de wijk kan een project indienen via het aanvraagformulier.

Het correct ingevulde document stuurt u naar mfirmani@renovas.be of kom er mee naar de antenne Reine (Koninginneplein, 38). In de antenne Reine kan je terrecht met al je vragen en de papieren versie van het formulier.

Interesse ? Lees hier het volledige reglement en het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier 2021-NL (151.5 kB)
Regelement 2021-NL (246.7 kB)

De antenne Reine is open voor alle vragen met betrekking tot de buurt op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00u tot 17:00u.

_____________________________________________________

Neem deel aan de selectievergadering

Jouw mening interesseert ons!
Tijdens de selectievergadering worden de verschillende projectvoorstellen geëvalueerd door de bewoners, gebruikers, handelaars, ... van de wijk.
Ook jij kan deelnemen.

Waar? Groenstraat 216 in Schaarbeek
Wanneer? 14 juni om 18.00 uur
Comment? De vergadering begint met een presentatie van de verschillende projecten door hun projectdrager. Vervolgens worden de projecten in subgroepen geëvalueerd. De selectievergadering wordt afgesloten met een stemming over de projecten die vervolgens gerealiseerd zullen worden.

Om je in te schrijven voor de jury, kan je mailen naar Marine op mfirmani@renovas.be of haar bellen op 02 213 00 00.